خواص چای سیاه با عناب - An Overview

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

از دیگر خواص عناب می‌توان به بهبود عملکرد خونرسانی و تنظیم گردش خون اشاره کرد که این موضوع به دلیل آهن و فسفر در عناب است.

●● آرامش بخشیدن به سیستم گوارش و بهبود فرایند دفع از مهم‌ترین خواص عناب برای یبوست است. ●●

.. همچنین به‌صورت کنسرو شده و گاهی به‌صورت عادی و به عنوان تنقلات استفاده می‌شود.

همچنین افرادی که دارای بیماری‌های خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.

( در مورد دیگر خوراکی های مفید برای خواب راحت در این مقاله بیشتر بخوانید) تنها باید توجه داشته باشید که عناب خشک نسبت به عناب تازه درصد قند بیشتری دارد و از این رو افراد دیابتی یا دارای اضافه وزن باید در خوردن آن اعتدال را رعایت کنند.

به جز خواص عناب برای سرماخوردگی، از خواص عناب خشک برای سرفه نیز باید بهره برد. میوه عناب خواص عناب و انجیر خشک حاوی آنزیم خاصی به نام بروملین است که ترشح خلط و مخاط را کاهش می‌دهد. بنابراین، به پاکسازی مسیرهای تنفسی و حفره‌های سینوسی کمک می‌کند.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند.

همچنین، این میوه اغلب توسط پزشکان طب جایگزین برای کاهش اضطراب تجویز می‌شود. به علاوه، مطالعات دیگری نشان داده‌اند که عناب می‌تواند در بهبود حافظه مؤثر باشد و به محافظت از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ترکیبات تخریب‌کننده اعصاب کمک کند.

توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگل‌های روده‌ای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبرخوان، آی فریم و لینک باکس ها اکیدا ممنوع است.

عناب تازه پس از آن‌که چیده شد مانند مویز  جلوی آفتاب پهن می‌شود تا پس از حدود ۳ هفته رطوبتش گرفته و نهایتا خشک شود.

خواص عناب بسیار زیاد است؛ از جمله تنظیم کنندگی قند خون، که باعث می‌شود این میوه به افرادی که در معرض دیابت هستند توصیه شود. البته فرد دیابتی، بهتر است با تجویز پزشک برای مصرف این میوه اقدام کند.

پوست عناب نازک و خوراکی و گوشت آن سفید رنگ است. هنگامی که این میوه می‌رسد، به رنگ قرمز تیره در‌می‌آید. این میوه پس از اینکه کاملاً قرمز شد، شروع به چروک و نرم شدن می‌کند اما همچنان خوراکی است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *